industrial sewing machine

топла производи

конус Calorimeter

воведување на мерки за конус Calorimeter конус Calorimeter ISO5660 конус Calorimeter анализа инструмент за топлина производ порака стапка на ослободување (HRR), за ослободување на чад, време палење, потрошувачка на кислород, јаглерод моноксид и производство на јаглерод диоксид и загуба стапка маса топлина кога примерокот е изложен на ресурси конусна Бојлер.

Еден Горење Точка Запаливост Тестирање опрема

Еден Горење Точка Запаливост Тестирање опрема со нерѓосувачки челик гас Собирање на воведувањето на еден Горење Точка Единствениот Горење Точка (наздаровје) аспираторот производ, е метод на тестирање за одредување на реакција на однесувањето на пожар на градежни производи (исклучувајќи подови) кога се изложени на топлински дејство од еден запален предмет (песок кутија режач испорачаниот со пропан). На примерок е монтиран на количка, кој е поставен во рамка под на издувен систем. Реакцијата на примерокот на горилникот се следи инструментално и визуелно. Топлина и ослободување на чад стапки се мери инструментално и физички карактеристики се проценува од страна на набљудување.

Сноп кабел Вертикални пламен тестер

Сноп кабел Вертикални пламен тестер со воведување на сноп кабел Вертикални пламен тестер сноп кабел вертикално ширење на пламен на нерѓосувачки челик Тест кутија производ тестер е серија во согласност со IEC 60332-3-10 (Категорија А ~ D) стандарди. тестот мерки проширување на вертикални пламен на електронски или оптички кабел вертикална или жица со користење на стандардни изворот на палење додека снабдуваат одредена количина на воздухот на комората на дефиниран обем. Покрај тоа, ако сноп кабли вертикално ширење на пламен на горилникот тестери се подесува со 20 степени агол, тоа може да биде мерка според IEEE 383 (IEEE 1202) стандард. Исто така, ако објектот топлина медиумите е спроведен, тоа може да се измери динамика оган вредност како HRR (топлина ослободување стапка), СРН (Чадот производство стапка) и така натаму.

Градежен материјал чад густина тестер

Градежен материјал чад густина тестер во согласност со ASTM D2843 производот Профил на градежен материјал чад густина тестер тестер на густина на чад за градежни материјали е развиена од страна на Рем Хас Друштвото на Америка за внатрешна контрола. Тоа беше развиена во 1970 година во согласност со ASTM D2843 стандард. Нејзината теоретска основа е закон Billumber е, што е, на чад произведени со согорување на материјалите е директно под влијание на пламен, и пенетрација на светлината е заштитен по горење материјали. тогаш вишокот на стапка се користи за да се утврди вредноста на густина на чад (СПВ). Во моментов, се повеќе и повеќе апликации имаат положено национален стандард GB 8624, за тестирање на чад густина на PVC обвивка, но исто така и за тестирање на густина на чад извршување на автомобилски внатрешни материјали.

за нас

Dongguan SKYLINE INDUSTRIAL CO., LTD. е Јужна Кина лидер во дизајн, производство и услуги на широк спектар на одборот на квалитетни решенија за тестирање за пожар тестирање на опрема.
Мисија и Визија
Нашата мисија е да нудиме високо квалитетни пожар тестирање на опрема и целосна тестирање решенија за градежни материјали, авијација, шини, ММО, мебел и кабли и проводници индустрии. За да се обезбеди најдобрите решенија за да им помогне на нашите клиенти се намали загубата поради пожар.
Нашата визија е да биде најуспешен Инспириран и страсна дизајнер и производител на тестирање решенија од секогаш од растот на индустријата и да се биде светски референтен во производи и услуги.
SKYLINE почна да дизајн и производство на опрема за тестирање од 2008. За развој децении, особено во соработка со голем број 3 лица лаборатории и странски високо-крајот производителот, тие ни се предвидени со многу надзори и помош, ние акумулирано најдобрите тестирање искуство и технички спецификации, и тоа формирана цврста основа за нас да се обезбеди добра услуга. Социјални прашања есеј
Ние сме производител на Сашо, SGS, институција Стандардите на Израел, Intertek, Б.В., TUV, Hasbro, Мател. Речиси 100% од играчки опрема за тестирање на над лаборатории се купени од хоризонтот. Тие претставуваат највисок стандард во играчки тестирање област. Чест ни е и горд на снабдување на опрема за да се исполнат нивните барања за тестирање.

  • Секогаш го става на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес. Квалитет
  • Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001: 2008 сертифициран производител на висок квалитет, ефективни производи Сертификат
  • Професионална производител на XXXX XXXX производи за речиси 10 години.  XXXX XXXX Нашата фабрика се наоѓа во XXXX. Производител

Избрана Производи

нашиот блог

партнер за соработка

  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube
  • Фејсбук
industrial sewing machine