HOT PRODUCTS

Cone Calorimeter

introduksi ISO5660 Cone Calorimeter Analysis Instrument Kanggo Marine Release Product saka ngukur Cone Calorimeter Cone Calorimeter panas tingkat release (HRR), release kumelun, wektu kontak, konsumsi oksigen, karbon monoksida lan generasi karbon dioksida lan tingkat mundhut massa nalika conto wis kapapar sumber saka mesin ingkang ndamel benter conical.

Single Burning Item Flammability Testing Equipment

Single Burning Item Flammability Testing Equipment karo Steel Gas Ngempalaken introduksi Hood Product saka Single Burning Item Single Burning Item (SBI), punika cara saka test kanggo nentokake reaksi prilaku geni saka bangunan produk (kalebu Floorings) nalika kapapar ing serangan termal dening item kobong siji (wedhi-kothak piranti kangge pembakaran diwenehake karo propana). Spesimen iki dipasang ing troli sing dipanggonke ing pigura ngisor lan sistem exhaust. Reaksi spesimené menyang piranti kangge pembakaran wis teliti instrumentally lan visual. Panas lan release kukus tarif sing diukur instrumentally lan ciri fisik sing kabiji dening pengamatan.

Bunched Kabel vèrtikal Flame Tester

Bunched Kabel vèrtikal Flame Tester karo introduksi Steel Test Box Product saka bunched Kabel vèrtikal Flame Tester bunched Kabel vèrtikal Flame Nyebar Tester punika seri kontek kanggo IEC 60332-3-10 (Kategori A ~ D) standar. Sing ngukur test expansion saka semangat vertikal kanggo kabel elektronik utawa optically vertikal utawa kabel nggunakake sumber kontak standar nalika nyediakke jumlah tartamtu saka udhara menyang kamar saka volume ditetepake. Tambahan, yen bunched kabel semangat vertikal panyebaran Testers burner wis diatur dening amba 20 derajat, iku bisa dadi langkah ing IEEE 383 (IEEE 1202) standar. Uga, yen Facility Marine Release ditempelake, iku bisa ngukur Nilai dinamika geni minangka HRR (Marine Release Rate), SPR (Smoke Rate Produksi) lan ing.

Bangunan Material Smoke Kapadhetan Tester

Bangunan Material Smoke Kapadhetan Tester miturut riwayat ASTM D2843 Produk Bangunan Material Smoke Kapadhetan Tester Kapadhetan kumelun tester kanggo bahan bangunan wis dikembangaké dening Röhm Haas Company saka Amerika kontrol internal. Sampeyan iki dikembangaké taun 1970-an ing miturut ASTM standar D2843. basis sawijining teori punika hukum Billumber kang, sing, kumelun diprodhuksi dening kobong bahan langsung pengaruh semangat, lan seng nembus cahya iki kareksa sawise kobong bahan. Keluwihan tingkat iki banjur digunakake kanggo nemtokake nilai Kapadhetan kumelun (SDR). Ing saiki, luwih lan aplikasi liyane wis liwati standar GB nasional 8624, kanggo kumelun testing Kapadhetan PVC casing, nanging uga kanggo testing kinerja Kapadhetan kumelun saka bahan interior automotive.

Babagan awake dhewe

DONGGUAN Skyline INDUSTRIAL CO., LTD. punika China Leader South ing desain, Manufaktur lan layanan saka sawetara Papan solusi testing kualitas kanggo Fire Testing Equipment.
Misi lan sesanti
Kita misi kanggo kurban kualitas dhuwur Fire Equipment Testing lan solusi testing lengkap kanggo bahan Building, aviation, ril, IMO, Furnitur, lan Kabel & Industri Wires '. Kanggo nyedhiyani solusi paling apik kanggo bantuan kita pelanggan nyuda mundhut amarga geni.
Vision Kita dadi paling sukses Inspirasi, lan hasrat Desainer lan Produsèn saka Testing solusi dening tansah ngluwihi wutah industri lan kang referensi donya ing produk lan layanan.
Skyline miwiti kanggo ngrancang lan gawé Testing peralatan wiwit 2008. Supados puluh ', utamané sak co-operasi karo akeh labs 3rd katelu lan Produsèn dhuwur-mburi manca, padha kasedhiya kita karo persil saka supervisions lan pitulungan, kita nambah testing paling pengalaman lan specifications technical, lan iki diadegaké basis swara kanggo kita kanggo nyedhiyani layanan sampurna. Masalah sosial Essay
Kita vendor of SASO, SGS, The Institution Standards Israel, Intertek, BV, TUV, Hasbro, Mattel. Meh 100% saka peralatan test Toys saka Lab ndhuwur sing dituku saka Skyline. Padha makili paling standar ing Toys lapangan Testing. Kita rumaos lan bangga peralatan nyediakke kanggo ketemu panjaluk testing sing.

  • Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses. Quality
  • Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif certificate
  • Produsèn profesional saka XXXX XXXX Products saklawasé 10 taun.  kita pabrik XXXX XXXX dumunung ing XXXX. Produsen

PRODUCTS Bintang

blog kita

Cooperative Partner